Kara kış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dün 'Hayırlı olsun' dedim. Doğal olarak 'Ne hayırlı olsun?' dercesine baktı. 'Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları' dedim: -Biraz önce sizin Ak Parti Grubu'nda...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a dün 'Hayırlı olsun' dedim. Doğal olarak 'Ne hayırlı olsun?' dercesine baktı.

'Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları' dedim:

-Biraz önce sizin Ak Parti Grubu'nda yaptığınız konuşmayı dinledim. Güvenli bir şekilde seçimden sonra yapacağınız icraatları anlattığınızı duyunca 'tamam bu iş bitmiş' diye düşündün. O yüzden şimdiden 'hayırlı olsun' dedim.

Gülümseyerek mukabele etti.

Gerçekten de dün kürsüde, kendine ve teşkilatına güvenen, önümüzdeki günlerde hangi adımları atacağını planlamış ve sonuçtan da emin olan bir Erdoğan vardı.

Tabii, o güvenin altında milletin ferasetinden emin olan bir siyasetçinin tecrübe dolu yılları da bulunuyor. Cumhurbaşkanı, bir ara muhalefetin 'Size söz baharlar gelecek' sloganından bahsettikten sonra şu ifadeyi kullandı:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar