Kaos için sıkışan eller

Hiçbir şey gizli kalmıyor, kalmamalı da. Bakın, seçim öncesi her şey çıktı ortaya. Bütün kirli çamaşırlar döküldü piyasaya. Kimin ne olduğunu hep birlikte gördük.  Millet...

Hiçbir şey gizli kalmıyor, kalmamalı da. Bakın, seçim öncesi her şey çıktı ortaya. Bütün kirli çamaşırlar döküldü piyasaya. Kimin ne olduğunu hep birlikte gördük. 

Millet İttifakı’nın en flaş adaylarından Mansur Yavaş hakkında pek çok soruşturma ve dava var. Bunlardan herhangi birinden ceza alırsa, belediye başkanlığı yapamaz. Düşer başkanlığı. 

Kılıçdaroğlu, bunları bile bile bastırdı, Yavaş’ı aday yaptı. 

Cumhuriyet Gazetesi eski Ankara Temsilcisi Erdem Gül, MİT TIR’ları Davası’ndan yargılanıyor. Ceza alırsa O’nun da belediye başkanlığı yapması imkânsız. Kılıçdaroğlu, bu gerçeğe ve örgütün tepkisine rağmen, Erdem Gül’ü belki de hayatında hiç gitmediği Adalar’dan aday gösterdi. 

Belediye meclislerinde de tartışmalı yüzlerce isim var. İçişleri Bakanı Soylu, PKK, FETÖ ve DEAŞ gibi örgütlerle irtibatlı olduklarını söylüyor. “Bunlar belediye meclisi üyelikleri yapamazlar” diyor: 

-Seçilirlerse, gerekli hukuki işlemleri yapar, dosyaların

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar