Kaos çağrısı

Kemal Kılıçdaroğlu, memurları niçin tehdit etti? CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç gerekçesini açıkladı. Bazı memurları suçlayarak, 'Bize gelen duyumlar var. Devleti soymak için...

Kemal Kılıçdaroğlu, memurları niçin tehdit etti? CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç gerekçesini açıkladı. Bazı memurları suçlayarak, 'Bize gelen duyumlar var. Devleti soymak için her türlü numarayı çekiyorlar' dedi.

Kim bunlar? Çektikleri numaralar neler? Devleti nasıl soyuyorlar?

Eğer öyle bir şey varsa, CHP'nin yasalar ve Anayasa çerçevesinde üzerine düşeni yapması gerekir. Hukukta bunun yolu belli. Gidersiniz, savcılığa suç duyurusunda bulunursunuz. 'Devlet soyuluyor' diye bağırıp bunu yapmıyorsanız, işlenen suça siz de ortak olmuş olursunuz.

Tabi gerçekten böyle bir şey varsa!

Böyle bir durum yok ve sadece iktidarı suçlamak için bu tür duyumlar uyduruyorsanız, o durumda da kirli siyaset yapmış olursunuz. Sadece bu kadarla kalmaz, yine suç işlemiş bir konuma düşersiniz. Olmayan bir suç uydurup yargıyı meşgul etmek, adalete karşı işlenen suçlar arasına girer. TCK'da düzenlenmiştir ve hapis cezası vardır.

Kısacası, Türkiye bir a

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar