İşte seçimin sonucu

Türkiye’nin yakın dönem siyasetini iyi bilirim. Fırtınalı yıllara da, kısa ya da uzun geçen istikrarlı dönemlere de şahitlik ettim. Çok da seçim takip ettim. Ancak, adeta tereyağından kıl...

Türkiye’nin yakın dönem siyasetini iyi bilirim. Fırtınalı yıllara da, kısa ya da uzun geçen istikrarlı dönemlere de şahitlik ettim. Çok da seçim takip ettim. Ancak, adeta tereyağından kıl çekercesine böylesine rahat alınan bir seçim kararı görmedim. 

Göz açık kapayıncaya kadar bitti bu iş. Sandık 24 Haziran tarihinde milletin önüne konulacak. O yüzden artık sandıktan çıkacak sonuçlar üzerine kafa yormak lazım. Bence o da şimdiden belli. Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan açısından, alınan seçim kararı kadar rahat geçecek. 

Erdoğan banko… 

Üstelik, Erdoğan’ın karşısına kim çıkarsa çıksın, kim kiminle ittifak yaparsa yapsın, hangi formül devreye sokulursa sokulsun, banko. 

Bunu şimdiden söylemek için müneccim olmaya gerek yok. Birazcık siyaset bilen, Türkiye ve Dünya’daki gelişmeleri okuyabilen herkes aynı sonuca varabilir. 

***                      

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar