İşte sandık sonuçları

Biliyorum, riskli bir seçim yazısı olacak. Ancak, bazılarının şimdiden 3-5 puan farklarla seçim zaferini ilan ettiği şu günlerde, yazacaklarım duyum ve yorumlara dayandığı için “o riske girilir” diye...

Biliyorum, riskli bir seçim yazısı olacak. Ancak, bazılarının şimdiden 3-5 puan farklarla seçim zaferini ilan ettiği şu günlerde, yazacaklarım duyum ve yorumlara dayandığı için “o riske girilir” diye düşündüm! 

CHP sözcüleri sürekli açıklamalar yapıyorlar. Ankara, Adana, Mersin, Antalya ve Bursa gibi illerin “çantada keklik olduğunu” söylüyorlar. Daha ileri giderler de var, ama onları yazıp listeyi uzatmayalım. 

Doğaldır bu. Örgütü diri tutmak ve seçmene moral aşılamak gerekir. Aksi takdirde nal toplamak kaçınılmaz. CHP de bunu yapmaya çalışıyor. O yüzden çıtayı yükseklere çıkarıyor. Üstelik, bu tür algı operasyonlarının bir başka faydası daha var. İstenilen sonuç elde edilemezse, seçimin ardından “Oylarımız çalındı” yaygarasının koparılmasına da zemin hazırlıyor. 

Peki, gerçekte neler oluyor? CHP’nin kapalı kapıları ardında neler konuşuluyor? 

Kırklareli’nden başlayayım. CHP’lilere bakılırsa Kırklareli kaybediliyor. CHP, mevcut Belediye Başka

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar