İşte FETÖ’nün siyasi ayağı 

Önce MİT TIR’ları Olayı’nı kısaca hatırlayalım: Asker üniforması giyen FETÖ’cüler, MİT’e ait TIR’ları durdurup görüntülemişlerdi. Sonra, gazeteci kisvesine...

Önce MİT TIR’ları Olayı’nı kısaca hatırlayalım: Asker üniforması giyen FETÖ’cüler, MİT’e ait TIR’ları durdurup görüntülemişlerdi. Sonra, gazeteci kisvesine bürünmüş birtakım isimler de bunları yayımlamışlardı. Tabii ki, “Türkiye DEAŞ’a silah gönderiyor”  yaygaralarıyla birlikte! 

Hedefte Türkiye vardı. 

Amaç, Türkiye’nin terör örgütlerine silah sevkıyatı yaptığına dair bir algı oluşturmaktı. Milletlerarası arenada Türkiye’yi sıkıştırmak, açığa düşürmek, sıkıntıya sokmaktı. İşi gidebildiği yere kadar götürmekti. 

Bu bir FETÖ operasyonuydu. 

Ama olmadı, tutmadı. Türkiye’nin Fırat Kalkanı Operasyonu ile DEAŞ’a karşı yürüttüğü kararlı ve etkili operasyon, “birliktelik ve yardım” iftiralarının alt yapısını tamamen yok etti. 

Durum bu olunca… 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar