İşte Erdoğan'ın rakibi

Akşam Gazetesi Yazarı Emin Pazarcı'nın bugünkü (31.03.2022)''İşte Erdoğan'ın rakibi'' başlıklı yazısı.

Aranıyor, bulunamadı, adaylar var; içlerinden biri cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'la yarışacak. En fazla öne çıkan, anketlerde en ön sıralarda yer alanlardan biri de Ekrem İmamoğlu.

Yere göğe sığdıramıyorlar. "Bir tek O Erdoğan'ı devirir" diyorlar.

Özelliği ne peki? Nasıl yapacak bunu? Cevabı çok basit: Bugüne kadar yaptıkları, başarabileceğinin ve yapabileceğinin teminatı!

"Ne yaptı?" derseniz, hiç. Hem de koca bir hiç. Üstelik bunu "temel atmama töreni" ile herkese ilan etti. Ama yapraklar bile alkışlıyor O'nu. Şeytan Tüyü var adamda.

Ne demişler? İşi bileceksin, işe gitmeyeceksin; "Nereden geliyorsun" diye soran olursa da "İşten geliyorum" diyeceksin. Algıyı iyi yönetip, vaziyeti idare edeceksin.

Ayrıca, çok önemli meziyetleri var: Mesela büyükelçilerle arası iyi. İstanbul kara batmışken bile onları ihmal etmiyor. Kayak takımlarını alıp tatile gidiyor. Çok güzel kayıyor. Kendi ifadesi ile tatil O'na çok yakışıyor.

Daha ne olsun?

Üstelik bitmedi, dahası da var. Hayatı, yaşamayı, formül üretmeyi biliyor adam. Çok pratik zekâsı var. Gerektiğinde sinekten bile yağ çıkarabiliyor!

Bu önemli figür ve güçlü rakiple ilgili olarak, günlerdir medyada bazı haberler yayınlanıyor...

Aylık 377 bin 783 liraya İSTAÇ'tan kiralanan Çevre-1 isimli tekneyi, adeta saltanat kayığına çevirmiş. Boğazı geçip, işe gidip-gelmek için onu kullanmış. İstanbul trafiğine girmemiş, kendi sorununu çözmüş. Sabah bir araç gelmiş, İmamoğlu'nu tekneye taşımış. Oradan Çevre 1'e atlayıp boğazı geçmiş. Karşıda bir başka araca geçip işe yetişmiş.

Görev süresi içindeki maliyeti ise, kullanılan kara araçlarının masrafı hariç sadece 10 milyon liracık!

Şimdi sakın ola "Biz 1 milyon liranın bile hayalini kuramıyoruz" türünden laflar etmeyin. Kimsiniz siz? Ekrem İmamoğlu'dan bahsediyorum ben. Koca İstanbul'un, 16 milyonun başkanı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar