İşgal kuvvetleri yapmıştı

CHP'li Gürsel Tekin, Altılı Masa sonuç alırsa 'HDP'ye de bakanlık verilebileceğini' bir defa daha açıkladı. CHP'li Dursun Çiçek de zaten daha önce televizyonda söylemişti. CHP içinden var mı bir...

CHP'li Gürsel Tekin, Altılı Masa sonuç alırsa 'HDP'ye de bakanlık verilebileceğini' bir defa daha açıkladı. CHP'li Dursun Çiçek de zaten daha önce televizyonda söylemişti.

CHP içinden var mı bir itiraz? Yok...

Hatta en tepeden gelen bir destek var. Kemal Kılıçdaroğlu, 'olmaz' demedi. Tekin'in sözlerinin kendisine sorulması üzerine 'Karar alırken altı lider oturup karar alacağız' dedi.

Demek ki Kemal Bey de makul görüyor, olabileceğini düşünüyor! İşte Atatürk'ün kurduğu parti bu noktaya kadar geldi. PKK'nın siyasi uzantısı olan HDP'ye bakanlık vermeyi dillendirebiliyor. CHP öylesine değiştirilip dönüştürüldü ki, parti içinden herhangi bir itiraz da gelmiyor.

Mesela HDP'ye İçişleri ve Milli Savunma Bakanlığı verilirse olacaklar belli: Askere ve polise gerek kalmaz. Ordu ve polis lağvedilir, iç güvenlik PKK'ya, dış güvenlik de YPG'ye havale edilir.

1918'de yapılmıştı bu zaten. İşgal Kuvvetleri silahlarını almış, ordu ve polis güçlerini terhi

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar