İğrenç istismar

Yok artık, siyaset filan değil bu. Son derece iğrenç bir istismar. Üstelik bütün gerçekleri ve değerleri ayaklar altına alarak yapılan bir istismar.Çirkin bir saldırı da diyebiliriz... CHP'nin İstanbul İl...

Yok artık, siyaset filan değil bu. Son derece iğrenç bir istismar. Üstelik bütün gerçekleri ve değerleri ayaklar altına alarak yapılan bir istismar.

Çirkin bir saldırı da diyebiliriz...

CHP'nin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu sosyal medyada dört fotoğraf paylaşmış, üzerine de 'Sorumlu Erdoğan' heştekini eklemiş. O fotoğraflardan birinde de Aylan Bebek'in cesedi var.

Kirli siyasetin ve çirkinliğin tavan yapmasıdır bu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eseridir. Tam da kendine uygun bir il başkanı bulduğu kesin. Çünkü, Aylan Bebek'in katili olan batı zihniyetinden Erdoğan'a suç çıkarmak, ancak Kılıçdaroğlu'nun uyguladığı siyaset anlayışı ile mümkün! Çevresini de ona göre tahkim etmiş belli. İşte en büyük ilimiz olan İstanbul için seçtiği il başkanı Canan Kaftancıoğlu portresi ortada.

Kaftancıoğlu, Aylan Bebek'in cansız bedeninin üzerine yazmış:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar