İflah olmaz bunlar

Daha düne kadar 'Damat da damat' diye tutturmuş gidiyorlardı. Gerçekleştirmedikleri saldırı, söylemedikleri laf kalmamıştı. Ne yaptı o damat? Bugün görülüyor ki, çok önemli ve stratejik adımlar ...

Daha düne kadar 'Damat da damat' diye tutturmuş gidiyorlardı. Gerçekleştirmedikleri saldırı, söylemedikleri laf kalmamıştı.

Ne yaptı o damat?

Bugün görülüyor ki, çok önemli ve stratejik adımlar attı. Seferberlik başlattı. Büyük bir arama filosu kurdu. Dağı, taşı, denizlerin dibini delmeye başladık. 'Yok, çıkmıyor, çıkmaz' denilen doğalgaz ve petrole yöneldik. Yetmedi, rüzgâr ve güneş enerjisini devreye soktuk. O çabalar sonucu, bugün Avrupa'nın en büyük panel üreticisi haline geldik.

Bu arada, sebat edip bilmediğimiz işi öğrendik. Bu ülkeye beyin göçü gerçekleştirdik. Yüz civarında alanında uzman, yetişmiş eleman getirdik. Kendi başımızı kaşıyabilecek tırnaklar edindik. Deldik, deldik ve sonunda aradığımızı bulduk.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz'deki gaz keşiflerinin 1 trilyon dolar olduğunu açıkladı. Ama üzerine Gabar petrolünü ve diğer küçük keşifleri de koyduğumuzda, ortaya çıkan miktar onun da üzerinde.

Ne oldu? Millet kazandı. Türk

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar