Hiç mi işi yok?

Siyaset bu: Kimse 'yoğurdum ekşi' demez! Her siyasi parti, 'ben' diye öne çıkmaya çalışır. Belli söylemler üretir, propagandasını yapar. Onlar konuşur, biz de kendi penceremizden bakıp, değerlendirmesini...

Siyaset bu: Kimse 'yoğurdum ekşi' demez! Her siyasi parti, 'ben' diye öne çıkmaya çalışır. Belli söylemler üretir, propagandasını yapar. Onlar konuşur, biz de kendi penceremizden bakıp, değerlendirmesini yaparız.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener de birkaç gün önce uzun uzun konuştu. Pek çok konuda açıklama yaptı. Gündemdeki en önemli gelişme olan Yavuz Ağıralioğlu ve Koray Aydın'la ilgili tasarrufundan başlayalım: Ağıralioğlu rahatsız, bunu da açıktan ilan etti. Meral Hanım ise, konuyu zaman mefhumuna bağladı. Yavuz Ağıralioğlu'nun milletvekili sıfatına işaret edip, Yurtdışı Türklerle ile ilgilenmek için 'zamanı yok' değerlendirmesini yaptı.

Makul ve tatmin edici bir açıklama mı bu?

Değil tabii, hem de hiç değil.

Çünkü hemen ardından İyi Parti teşkilatlarını Koray Aydın'dan alıp kendisine bağlamasını, yeni bir düzenleme yapılacağı gerekçesini ile açıkladı.

Teşkilat deyince, her partide devasa bir yapı ve sorunlu bir alan akla gel

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar