Hep CHP çıkıyor, hep CHP… 

Parça parça önümüze geldiği için pek fazla dikkati çekmiyor. Ancak, hepsini alt alta yazıp genel toplama baktığınızda tablo ortaya çıkıyor. Algı ile olgunun çok farklı şeyler olduğu...

Parça parça önümüze geldiği için pek fazla dikkati çekmiyor. Ancak, hepsini alt alta yazıp genel toplama baktığınızda tablo ortaya çıkıyor. Algı ile olgunun çok farklı şeyler olduğu ayan beyan görülüyor. 

Ana Muhalefet Partisi CHP’nin FETÖ ile ilişkisinden bahsediyorum! 

En son örneği Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Fatih Gürsul. FETÖ üyeliğinden 10,5 yıl hapis cezası aldı. “Ben senfoni dinlerim, Evrim Teorisi’ne inanırım, FETÖ’cü olamam” savunması yapsa da sonuç değişmedi. Telefonundan çıkan ByLock ve diğer delillere bakan mahkeme cezayı bastı. 

Zaten, bütün Türkiye gördü artık FETÖ’nün gerçekte dini bir yapılanma değil, batılı güçlerin Türkiye’deki maşası olduğunu. Geçmişte din maskesi taksa da zamanla içindeki her türlü cerahat dışarı fışkırdı. Bu yapıdan ateist de çıktı, geçmişte Marksist ve Leninist olduğunu söyleyen de. Bunların arasında sırf işini yürütmek için onlarla işbirliği yapıp hizmet eden işadamlarına da rastlandı. 

Görüldü

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar