Gülen’in kâbus yılı: 2019

ABD’li savcı ve FBI yetkililerinden oluşan heyet Türkiye’de. Bugün Dışişleri ve Adalet Bakanlığı yetkilileriyle bir araya gelmeleri bekleniyor. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül daha önce açıkladı. Adli...

ABD’li savcı ve FBI yetkililerinden oluşan heyet Türkiye’de. Bugün Dışişleri ve Adalet Bakanlığı yetkilileriyle bir araya gelmeleri bekleniyor. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül daha önce açıkladı. Adli yardımlaşma çerçevesinde Fetullah Gülen ve FETÖ masaya yatırılacak.

ABD’nin de bizim de beklentilerimiz var…

Onlar, başlatılan FBI soruşturması çerçevesinde bizden bilgi ve belge isteyecekler. Biz de “Fetullah Gülen ve size verdiğimiz listedeki isimleri iade edin” talebini tekrarlayacağız.

Biliyorsunuz, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bir açıklama yapmış, “FBI’ın Gülen hakkında ciddi bir soruşturma başlattığını” söylemişti. Daha sonra bu çerçevede bazı tutuklamaların olduğu bilgisi de ulaşmıştı.

Soruşturmanın başlıkları da belli:

Kara

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar