Gelmekte olan bu işte

2023 geldi çattı, seçimler yaklaştı. Türkiye normal bir seçime gitse, pek de önemsemezdim. Biri gider, sandıktan çıkan diğeri gelirdi. Yıllar boyunca öyle yaptım zaten. Kenan Evren'le mesleğe...

2023 geldi çattı, seçimler yaklaştı. Türkiye normal bir seçime gitse, pek de önemsemezdim. Biri gider, sandıktan çıkan diğeri gelirdi. Yıllar boyunca öyle yaptım zaten. Kenan Evren'le mesleğe başladım. Özal'lı yıllarla tanıştım. Mesut Yılmaz, Süleyman Demirel, Tansu Çiller, Deniz Baykal, Necmettin Erbakan, Bülent Ecevit gibi isimlerle çalıştım.

Mesleğimi icra ettim, gazetecilik yaptım. Seçim öncesi herhangi bir siyasi partiye oy vereceğime dair tek bir yazı yazmadım, açıklama yapmadım. 2023 ise çok farklı. Yine de 'Şuna ya da buna oy vereceğim, siz de öyle yapın' demeyeceğim. Ama Türkiye'de yaşamanın, bu ülkenin evladı olmanın verdiği sorumlulukla önünüze bir tablo koymak zorundayım:

Biz, ömrünün büyük bölümünü terörle birlikte yaşamak zorunda kalan bir nesiliz. Toprağa verdiğimiz on binler içinde yakınlarımız ve sevdiklerimiz var Gün oldu, bu taşeron terör örgütleri tarafından hedef bile yapılmak istendik.

Çok şükür ki artık can çekişiyor onlar. Ama

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar