FETÖ’cülerin hayal dünyası

Garip bir yapı bu: Birincisi, hep hayal dünyasında yaşıyorlar; insanüstü hikâyeler uyduruyorlar. İkincisi de her türlü ahlaksızlığı kendileri için meşru görüyorlar. Buna yalan-dolan...

Garip bir yapı bu: Birincisi, hep hayal dünyasında yaşıyorlar; insanüstü hikâyeler uyduruyorlar. İkincisi de her türlü ahlaksızlığı kendileri için meşru görüyorlar. Buna yalan-dolan, hırsızlık, dolandırıcılık, iftira, hatta pornoculuk da dahil.

Yapabileceklerinin yok sınırı.

Büyük bir darbe yediler. Buna rağmen, hala ayakta kalabilmek, kurdukları kirli imparatorluğun en azından bir kısmını kurtarabilmek için çırpınıyorlar…

Geçtiğimiz günlerde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıklamıştı. “FETÖ mensupları, cezaevlerindeki yandaşlarını ayakta tutabilmek için yakında dünya savaşı çıkacağı fısıltısını yayıyor” demişti.

Dünya savaşı başlayacak, cezaevleri boşalacak, onlar da hep birlikte dışarı çıkacak!

Garip, ama durum bu! Bir yandan dünya savaşı bekliyorlar, diğer taraftan mal kavgası yapıyorlar! Milletten öyle ya da böyle çaldıkları, 15 Temmuz sonrası da tekrar millete dönen paraları ve taşınmazları kurtarmak için her tünlü numarayı çeviriyorlar. Bunun için de yine milletten çaldıkları paraları kullanıyorlar. Paravan şirketler kurup, yeniden üzerlerine geçirmeye çalışıyorlar.

***

Koza-İpek’in eski sahibi konumundaki Akın İpek bir tweet atmış. Kayyuma devredilen, millete geri dönen şirketle ilgili olarak aynen şöyle yazmış:

“Koza İpek’in malları satılık değil.”

Bunların hayal dünyasının geniş olduğunu durup dururken söylemedim. Geçmişte, FETÖ’nün mallarını sevk ve kontrol ederken de onların kendisinin olduğunu sanıyordu. Bugün de öyle zannediyor.

Nasıl olduysa, davetiye basarak bir imparatorluk kurdu!

Orayı kendisinin zannetti. Ancak, gerçekler ortaya dökülünce Türkiye’yi terk etmek zorunda kaldı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar