FETÖ kadar tehlikeli

Mücadele büyük, aynı zamanda da oldukça zorlu.. Türkiye, Cumhuriyet Tarihi’nin en büyük temizliğini yapıyor. FETÖ denilen ihanet yapılanması, büyük ölçüde çökertilmiş...

Mücadele büyük, aynı zamanda da oldukça zorlu.. Türkiye, Cumhuriyet Tarihi’nin en büyük temizliğini yapıyor. FETÖ denilen ihanet yapılanması, büyük ölçüde çökertilmiş durumda. 

Ancak, sıkıntılar var… 

Bir süredir Anadolu’dayım ve çok insanla görüştüm. Bunların büyük bölümü de tutuklu aileleri. Tamamı, cezaevindeki yakınlarının “suçsuz olduğunu” söylüyor. Ancak, konuşurken görüyorsunuz ki, durum pek de öyle değil. En azından ucundan bucağından bir şekilde FETÖ’ye bulaşmışlar. O yüzden hiç biri hakkında hüküm ortaya koyacak değilim. Bu konudaki kararı mahkemeler verecek. 

Ben işin başka tarafı ile ilgiliyim. FETÖ’nün ortaya çıkardığı bir sektörden bahsetmek istiyorum. Dört bir yanda sahtekarlar ortaya çıkmış durumda. “Devlet adına” sözler veriyorlar. Devletin gücünü ranta çevirmeye çalışıyorlar. Bu ailelerle görüşüp, “Biz senin işini hallederiz” diyorlar: 

-Tabi bunun da bir bedeli olacak. 

İnsanlardan para sızdırmaya çalışıyorlar. Üst

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar