Engel sizsiniz, takozlar

Başbakan Binali Yıldırım sürekli olarak terörle mücadelede alınan mesafenin ve kararlılığının altını çiziyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da “Yeni sistem terör...

Başbakan Binali Yıldırım sürekli olarak terörle mücadelede alınan mesafenin ve kararlılığının altını çiziyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da “Yeni sistem terör örgütlerinin kâbusu olacaktır” diyor…

Malum kadro ise hemen devreye giriyor:

-Bunun için anayasa değişikliğine ne gerek var? Her türlü yetki bulunuyor elinizde. Kullanın yetkinizi, önleyin terörü. Sizi engelleyen, “yapma” diyen mi var?

Şimdi belki ezberleri bozacak bir cevap vereceğim, ama…

Evet, engelleyen de var, teröre destek veren de, “yapma, etme” diye asker ve polise karşı teröriste göğsünü siper eden de.

Kim mi onlar?

Çevrelerine değil, aynaya baksalar görecekler. “Verin mücadelenizi, yetkiniz var” diyenler, başkaları değil. Millet de görüyor ve biliyor zaten bunu.

Yeni değil, biz yıllardır görüyor ve izliyoruz. Türkiye’de teröre arka çıkan ve destek veren bir kesim bulunuyor. Ancak, bunu açıktan değil, “demokrasi ve insan hakları” gibi maskeler takarak yapıyorlar. Tıpkı bugün Almanya, Hollanda ve Avusturya gibi ülkelerin sergilediği gibi!

15 Temmuz’da bir başka çarpıcı gerçekle karşılaştık ki, sıkıntı bu kadarla sınırlı değilmiş. Asıl ihanet içerdeymiş. Bizim millet olarak beslediğimiz, terörle mücadele için görevlendirdiğimiz devlet görevlileri de bu işin içindeymiş. FETÖ denilen yapı, PKK ve DEAŞ gibi terör örgütleriyle birlikte hareket ediyormuş. FETÖ ile ilgili iddianameler peş peşe geldikçe, pislik iyice ortaya dökülüyor. Adamlar, gerçekleştirmeye çalıştıkları darbeyi bile Kandil’e haber vermişler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar