“En iyi” öyle mi, rezillik bu!

Şimdi, hepinizi ürpertecek, tüylerinizi diken diken edecek bir olaydan bahsetmek istiyorum. Biliyorum ki, hangi siyasi düşünceye inanırsanız inanın, hangi sosyal kesime mensup olursanız olun, hep birlikte ayağa kalkacak “nasıl...

Şimdi, hepinizi ürpertecek, tüylerinizi diken diken edecek bir olaydan bahsetmek istiyorum. Biliyorum ki, hangi siyasi düşünceye inanırsanız inanın, hangi sosyal kesime mensup olursanız olun, hep birlikte ayağa kalkacak “nasıl olur” diyeceksiniz. 

Ama maalesef oldu işte… 

Hem de alkışlar arasında gerçekleşti. Bu rezaletle ilgili güzellemeler yapıldı. Hakkında yazılar yazıldı… 

Bir-iki duyarlı dernek tepki göstermeseydi, çocuk hakları konusunda çalışmalar yapan üç-beş kişi uyarmasaydı, bizim de haberimiz olmayacaktı. Allah’tan onlar uyardılar, şimdi iş bize düştü. 

Baştan anlatmaya başlayayım olayı… 

Hürriyet Gazetesi’nin Kelebek eki her yıl geleneksel “Altın Kelebek” ödülleri düzenler. Televizyon ve müzik alanında “en iyileri” belirler. Bu sene de 44’üncüsü yapıldı. Ödüller arasına ilk olarak “youtuber-instagrammer” kategorisi de eklendi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar