Devlet bomba yapmayı öğretirse...

Çarşıda ya da pazarda karşılaştığımız herhangi bir vatandaş değil, bizzat bu ülkenin İçişleri Bakanı açıkladı. Süleyman Soylu, “Terör örgütüyle organik...

Çarşıda ya da pazarda karşılaştığımız herhangi bir vatandaş değil, bizzat bu ülkenin İçişleri Bakanı açıkladı. Süleyman Soylu, “Terör örgütüyle organik bağları var” dedi. Suç dosyalarının kabarık olduğunu, haklarında devam eden ceza davaları bulunduğunu söyledi.

Yedikleri naneler de tek tek açıklandı:

“Terör örgütü propagandası yapmak, kasten yaralamak, mala zarar vermek, vesaire, vesaire…”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun sahip çıktığı ve onlar üzerinden “insanlık dersi” vermeye çalıştığı açlık grevcileri Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’dan bahsediyorum. Biri akademisyen, diğeri öğretmen.

Kemal Bey, onlar için twitter hesabında aynen şu ifadeleri kullanmıştı:

“Açlık grevindeki iki eğitimcinin tutuklanmaları değil, göreve iade edilmeleri gerekiyor. Unutulmayacak bir insanlık suçuna sebep olmayın.”

Ardından eklemişti:

“Adaleti yok ettiğinizi biliyorduk, ama Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’yı tutuklayacak kadar vicdansız olmak, sizin için bile zor olmalı.”

Şimdi Kemal Bey’e sormak lazım:

Devletin terörist yetiştirmek gibi bir görevi mi var? Ne yapacaklar bunlar, göreve iade edildiklerinde? Bizim çocuklarımıza DHKP-C fikriyatını aşılayıp, bomba imal etmeyi mi öğretecekler?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar