Dedelerinin partisine oy verenler

Şimdi size bu ülkede yaşayan sıkıntılı ve dertli bir kesimden bahsedeceğim. Gösterdiği direnç karşısında, dayanıklılık madalyası almayı hak eden bir kesim bu. Ben, kendi payıma tamamını...

Şimdi size bu ülkede yaşayan sıkıntılı ve dertli bir kesimden bahsedeceğim. Gösterdiği direnç karşısında, dayanıklılık madalyası almayı hak eden bir kesim bu. Ben, kendi payıma tamamını “kahraman” olarak ilan ediyorum!..

Onlara, halen dedelerinin partisine oy verenler diyebiliriz!

Karşılaştıkları zorluklar karşısında alabildiğine mukavemetliler. Önlerinde şapka çıkarılacak muhteşem bir dirence sahipler. Hatta, öfke kontrolü konusunda topluma örnek bile gösterilebilirler.

CHP içindeki çatık kaşlarla CHP’yi desteklemeye devam eden bir gruptan bahsediyorum. Olağanüstü bir alışkanlık görüntüsü sergiliyorlar. Harika bir bağlılık örneği veriyorlar. Kızıyor, kükrüyor, köpürüyor; buna rağmen bir adım geri gitmiyorlar. Canları acısa da başkalarına belli etmiyor, direniyorlar.

CHP, dedelerinin partisi çünkü!

***

İçlerinde, sorduğunuzda “Biz Atatürkçüyüz” cevabını verenler var. Gerçekten Mustafa Kemal’i samimi olarak seviyorlar.

Atatürk’ün, “Hürriyet ve bağımsızlık benim karakterimdir” sözlerine de sürekli atıfta bulunuyorlar.

Sonra, “Bak ABD ne diyor, Avrupa bize kızıyor” diyen parti yöneticilerinin peşine takılıyorlar. Daha da vahimi, uluslar arası toplantılarda Türkiye’yi şikayet eden, bulundukları mahallenin delikanlısını yabancıya hırpalatmaya çalışan partidaşlarıyla birlikte hareket etmek zorunda kalıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar