Çatı değil Kemal Bey çöktü

Sandıkta hiçbir şansı yok. “Çatı adayı” projesi çöktükten sonra gerçek konumuna oturdu ve etkisiz bir figür haline geldi. SP, buna rağmen Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Genel...

Sandıkta hiçbir şansı yok. “Çatı adayı” projesi çöktükten sonra gerçek konumuna oturdu ve etkisiz bir figür haline geldi. SP, buna rağmen Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu mücadeleye soyundu. 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bile “Biz de varız” dedi. Hatta iddialı bir şekilde Beştepe’ye talip oldu. Böylece Kemal Kılıçdaroğlu hariç bütün siyasi partilerin genel başkanları yarışa girdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi saymıyorum. Çünkü MHP gerekçelerini çok önceden ortaya koyup, “Bizim adayımız Erdoğan’dır” açıklamasını yaptı. 

Kemal Kılıçdaroğlu ise, “Erdoğan’ı indireceğim” diyor. Son derece iddialı sözler sarf ediyor. Ama kendisi ortada yok. Riske girip “Yarışta ben de varım” diyemiyor. Uzaktan kumandayla bu işi yapacağını iddia ediyor. Evet, uzaktan kumandayla! 

Öyle bir cumhurbaşkanı tarif ediyor ki, etliye sütlüye karışmayacak. Bir köşeye çekilip oturacak

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar