Çaresiz kahraman

Şimdiden söylüyorum, Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar değişmezse gerçekleşmeyecek o adaylık. Kemal Bey’in önü halen kapalı, açık değil. Zaten Cumhurbaşkanlığı için şansının olduğunu görseydi, çoktan aday olmuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Genel Kurulu’nda bütçe üzerine konuşuyordu. Ak Parti ve MHP’li vekiller de salondan laf atıyordu. Cumhurbaşkanlığı için “aday ol, aday ol” çağrıları üzerine, Kemal Bey celallendi. “Benim aday olup olmayacağımı size kim söyledi?” dedi.

Bir alkış tufanı koptu. CHP’li vekiller ayağa kalktı, Kemal Bey uzun süre alkışlandı. Koca koca adamlar televizyonlara çıkıp saatlerce bu sözleri konuştular…

Ne dedi Kemal Bey?

Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olacağını mı, yoksa meydana yine bir başkasını iteceğini mi söyledi?

Hayır, ikisini de demedi. Hiçbir şey söylemedi aslında. Sadece, kendisini en hassas olduğu noktadan vurmaya çalışan Ak Partililere, anlık bir tepki gösterdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar