Büyük tehlike

Gerçekten de üzerinde kafa yorulması ve çözüm bulunması gereken ciddi bir tehlikeyle karşı karşıyayız. Bir “esaret” virüsü sardı dört bir yanımızı. Algıların kölesi oldu...

Gerçekten de üzerinde kafa yorulması ve çözüm bulunması gereken ciddi bir tehlikeyle karşı karşıyayız. Bir “esaret” virüsü sardı dört bir yanımızı. Algıların kölesi oldu toplumun geniş kesimleri. Üstelik hastalık giderek daha da yayılıyor. 

Sormuyoruz, sorgulamıyoruz; bakmıyoruz araştırmıyoruz. Gerçek dışı bir iddia ortaya atılıyor. Geniş kitleler peşinden koşuyor. Algının esiri olup gerçeklerle savaşıyor. Hem de peşine düştüğü yanlışın doğru olduğuna inanıp, iddia ederek! 

Maalesef bu virüs genellikle de “siyasetçi” kimlikli çevreler tarafından yayılıyor… 

Gerçeğin ya da doğrunun ağırlığı alabildiğine hafifletildi artık! Zaman zaman karşısına konulan yanlışlar ve yalanlar terazinin kefesinde daha ağır basıyor. Önemli olan bir tez ortaya atmak ve insanları ona inandırmak. Ahlaki bir erozyon bu! 

HDP’li bazı belediyeler, resmi web sitelerindeki Türk Bayrakları ile Atatü

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 839 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar