Bunlara “adam” dedik biz

Bahoz Erdal, gerçek ismi ile Fehman Hüseyin. PKK terör örgütünün çok önemli bir figürü. Yüzlerce insanımızın katili. Cinayetleri saymakla bitmez. Mesela, Abdullah Öcalan’ın ifadesi ile...

Bahoz Erdal, gerçek ismi ile Fehman Hüseyin. PKK terör örgütünün çok önemli bir figürü. Yüzlerce insanımızın katili. Cinayetleri saymakla bitmez. Mesela, Abdullah Öcalan’ın ifadesi ile Erzincan’ın Başbağlar Köyü’de 33 masum insanın kurşuna dizilerek katledilmesinin arkasında da O var.

Bahoz Erdal, katil Esad’ın yakını, insanlıktan nasibini almamış bir cinayet makinesi. Kimliği ve yaptıkları apaçık ortada. Zaten gizlemeye çalışan da yok. 
“Öldürüldü” haberi geldiğinde, “demokrasi” diyen, “insan hakları” savunucusu olduğunu iddia eden herkesin derin bir “Ohhh” çekmesi lazımdı değil mi? 
Hayır, öyle olmadı. Tam tersini yaşadık biz. Hep birlikte el ele verdiler. Yas tutmaya başladılar. Karalar bağladılar. 
Kimi, kabul etmemekte direndi; “Yok olmaz öyle şey” türünden itirazlarda bulundu. 
Mesela Cumhuriyet Gazetesi, PKK terör örgütünün açıklamalarını öne çıkararak devletin ajansının verdiği haberi çürütmeye kalktı. 
Hasan Cemal gibi bir takım kalemler, daha da ileri gitti. İnsanlık düşmanı bu katille Kandil’de geçirdiği günleri anlattı. Bahoz Erdal’ın ölümünden yola çıkarak, yaşanan “acılardan” bahsetti. 
Daha neler, neler… 
Hep birlikte terör ve terörist destekçiliğine soyundular. Paralel Çete’nin yurt dışına kaçan kalemleri de onları destekleyen atışlar yaptı. 
İyi de oldu. Millet hepsini daha iyi tanıma imkanı buldu. Geçmişte bazı etkili çevreler tarafından da itibar edilen bu tiplerin gerçek kiloları ortaya çıktı. 
Yaldızları döküldü. Söylem etkinliklerini alabildiğine kaybettiler. 
* * * 
Sanatçı mıymış, neymiş, tanımıyorum. Dün Nesrin Cavazade isimli bir kadının, biraz da kadınlığını kullanarak ABD’li polislerle çektirdiği sarmaş-dolaş bir fotoğraf gördüm. Zaten Amerika’da yaşıyormuş. 
Normal, piyasada çok var bu tiplerden. 
Anormal olan bu kadının Gezi Olayları sırasında Türkiye’de bulunması ve o olaylar içinde boy göstermesi. Dünyanın en acımasızları arasında yer alan Amerikalı polislerle can ciğer kuzu sarması görüntüsü verirken, Türk polisine karşı direnmesi. En önemlisi de bugün Bahoz Erdal yası tutan zihniyet tarafından “sanatçı”, “direnişçi” 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar