Besmelesiz Kılıçdaroğlu

Sanırsınız Sırbistan’a gitti. O mezbaha benim, bu mezbaha senin dolaştı. Durumu yerinde tespit edip, CHP’nin TBMM’deki Grup Toplantısı’nda kürsüye çıktı ve “Bunlar besmelesiz kesildi”...

Sanırsınız Sırbistan’a gitti. O mezbaha benim, bu mezbaha senin dolaştı. Durumu yerinde tespit edip, CHP’nin TBMM’deki Grup Toplantısı’nda kürsüye çıktı ve “Bunlar besmelesiz kesildi” dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bahsediyorum. “Kılavuzu karga olanın” akıbetine uğradı. Sözcü’de, orada burada yazan bazı kalemlerin peşine takıldı. Gerçeklerle taban tabana zıt laflar etti. Çam üstüne çam devirdi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sırbistan gezisinde alınan “et ithali” kararını öyle bir çarpıttı ki, “yuh artık” dedirtti. 

Kılıçdaroğlu’na göre bu olay, Boşnakların katili Sırp Kasabı Miloseviç’le tokalaşmakmış! 

Oysa durum tam tersi: Kılıçdaroğlu yine anlamamış; bu karar Sancak’taki Boşnaklara verilen büyük bir destektir. Son dönemde Türkiye’nin attığı çok önemli adımlardan biridir. 

Cehaletin gözü kör olsun… 

Bakın ne hallere düşürüyor insanı! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar