Beliniz doğrulmaz sizin

Türkiye’de muhalefet yıllardır hangi sebeple belini doğrultamıyor? Mesela CHP neden yerinde sayıyor? MHP, 1 Kasım’da niçin çöktü? Ya da ne oldu da HDP birkaç ay içinde böylesine bir gerileme...

Türkiye’de muhalefet yıllardır hangi sebeple belini doğrultamıyor? Mesela CHP neden yerinde sayıyor? MHP, 1 Kasım’da niçin çöktü? Ya da ne oldu da HDP birkaç ay içinde böylesine bir gerileme gösterdi?

Cevabı basit, sadece G-20’ye bakmak yeterli! 
Antalya’da muhteşem bir organizasyon yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’yi konumuna yakışır bir biçimde temsil etti. Pek çok konuda ortaya koyduğumuz tezler dünya liderleri tarafından desteklendi. Suriye konusunda söylediklerimiz geç de olsa kabul gördü. Ülkemiz açısından son derece olumlu ve gurur verici bir fotoğraf ortaya çıktı. 
Sonuç: 
Bizim muhalefet rahatsız oldu. Hem de öyle böyle değil, çok büyük bir rahatsızlık içinde kıvrandı. Zirve devam ederken hop oturup, hop kalktı. 
* * *
Zirvenin ardından muhalefetle aynı dili konuşan gazetelere baktım. Değişen hiçbir şey yok. Hamam da aynı, tas da… 
Üstelik Antalya zirvesi dengelerini iyice bozmuş. Yine verip veriştirmişler, yine kapkara bir tablo çizmişler. 
Niye mi? 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar