Başkan Erdoğan’dan siyaset dersi 

AK Parti’nin TBMM Grup Toplantısı’ndaki konuşmasını bitirmiş, Meclis’ten ayrılıyordu. Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Erdoğan’la karşılaşıp tokalaştık. Ayaküstü en fazla merak...

AK Parti’nin TBMM Grup Toplantısı’ndaki konuşmasını bitirmiş, Meclis’ten ayrılıyordu. Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Erdoğan’la karşılaşıp tokalaştık. Ayaküstü en fazla merak edilen soruyu sordum: 

-Son konuşmanızda sarf ettiğiniz “Kabine partili olmayan bakanlardan oluşacak” ifadesi, Bakanlar Kurulu listenizde Meclis’ten herhangi bir ismin yer almayacağı şeklinde yorumlandı. Yeni kabineye milletvekili almayacak mısınız? 

Erdoğan, “Liste ilan edilince görürsünüz” demedi. Soruyu geçiştirmedi. 

Farklı bir üslupla, sözlerine açıklık getirmeye çalıştı. “Sizin ters köşe olmanız için bu açıklamayı yapmış olabilirim. Kabinede Meclis’ten isimler olabilir. Neden olmasın?” cevabını verdi. 

“Ama ben onlar gibi yorumladım” diye araya girdim… 

“Doğru yorumlamışsın” sözleriyle destek verdi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar