Bahçeli’nin özür borcu

Dedikodular üzerinden yapılan haberler, abartılı yorumlar bir yana, genel olarak söylenenler doğru. “Paralel Yapı MHP’yi ele geçirmeye çalışıyor” deniliyor. Paralel Çete bu! Devleti bile ele geçirmeye...

Dedikodular üzerinden yapılan haberler, abartılı yorumlar bir yana, genel olarak söylenenler doğru. “Paralel Yapı MHP’yi ele geçirmeye çalışıyor” deniliyor.

Paralel Çete bu! Devleti bile ele geçirmeye çalıştı. Bu ülkenin Başbakanı’na, Cumhurbaşkanı’na kumpas kurdu. Algı operasyonları düzenledi. Türkiye’nin iktidar partisinin içine adamlarını soktu. CHP‘de operasyonlar düzenlemeye çalıştı. İrili ufaklı diğer bazı siyasi partilerin içine el attı. Doğaldır ki, MHP ile ilgili hesapları da olacak. Karşımızda her yere sirayet etmeye çalışan, bütün güç merkezlerini ele geçirmek için planlar kuran yasa dışı bir oluşum var.
Demem o ki, ortada yadırganacak, “Aaa bak gördün mü?” denilecek bir durum yok. Üstelik, bu yapı daha önce de MHP’ye operasyon düzenledi. Kasetlerle neredeyse partinin Başkanlık Divanı’nı çökertti.
Devam edelim…
Alparslan Türkeş döneminde de MHP’yi kullanmak, diledikleri gibi yönlendirmek isteyenler oldu. Amerika’dan tutun, Avrupa’ya kadar pek çok güç odağı MHP’nin içine sızmak istedi ya da bir şekilde sızdı.
12 Eylül’e giden süreçte, devlet içinden yönelen operasyonlara maruz kaldı MHP. Ankara Bahçelievler’deki Genel Merkezi silahlı saldırıya uğradı. Ölenler, yaralananlar oldu. Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin Türk Silahlı Kuvvetler mensupları olduğu iddiaları en yetkili ağızlar tarafından dillendirildi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar