Asker hazır, temizlik başlıyor

Başkan Erdoğan, artık bıçağın kemiğe dayandığını ortaya koydu. Net ifadelerle Türk ve Dünya kamuoyu ile paylaştı. “Fırat’ın doğusunu terörden kurtarmaya yönelik operasyona...

Başkan Erdoğan, artık bıçağın kemiğe dayandığını ortaya koydu. Net ifadelerle Türk ve Dünya kamuoyu ile paylaştı. “Fırat’ın doğusunu terörden kurtarmaya yönelik operasyona birkaç gün içinde başlıyoruz” dedi. 

Harekât planları yapıldı… 

Ordu hazır. 

Artık geriye dönüş yok. Erdoğan’ın sözlerine bakılırsa, ok yaydan fırladı. Tek çare, Amerika’nın “Tamam, haklısın, gereğini yapıyoruz” demesi. Yetmez, hemen, samimi ve gözle görülür adımlar atması. Çünkü, gelinen noktada söz üstüne söz veren, her seferinde kendi söylediğni çiğneyen sözde müttefik ABD’nin hiçbir inandırıcılığı kalmadı. 

O yüzden, “Herkes hazır olsun, Türkiye temizliğe başlıyor” denilebilir. 

Erdoğan’ın sözlerini, ABD’ye yönelik bir uyarı olarak da değerlendirebiliriz. Bütün dünyanın gözleri önünde, Washington’a “Çek askerlerini zarar görmesin, kararlıyız; Suriye’ye girecek ve terör koridorunu dağıtacağız” mesajını verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar