Aptal muamelesi çekiyorlar

Bir yanda katliamcılar ve işgalciler var. Diğer tarafta toprakları gasp edilenler. Üstelik ortada tartışmalı bir durum da yok. Uluslararası bütün kararlar, Ermenilerin işgal ettikleri Azerbaycan topraklarından çekilmeleri...

Bir yanda katliamcılar ve işgalciler var. Diğer tarafta toprakları gasp edilenler. Üstelik ortada tartışmalı bir durum da yok. Uluslararası bütün kararlar, Ermenilerin işgal ettikleri Azerbaycan topraklarından çekilmeleri yönünde.

En önemlisi ise, haksızlığa ve soykırıma uğrayanlar, toprakları gasp edilenler bizim kardeşlerimiz. Aynı soydan geliyoruz, aynı Kıbleye yöneliyoruz, aynı dili konuşuyoruz. Doğal olarak onların yanındayız.

İşte bundan rahatsız olanlar var. Dışarıdakilerden değil, içimizdekilerden söz ediyorum. CHP Genel Başkan Danışmanı Ünal Çeviköz’ün sözlerini bütün Türkiye duydu. Azerbaycan’a verdiğimiz desteğe “maalesef” sözleri ile tepki gösterdi. Yetmedi, kirletmeye çalıştı. Milyonların karşısında Türkiye düşmanları ile aynı tezleri savundu.

Millet ayağa kalktı. Ama CHP’den herhangi bir tepki gelmedi. Sadece ürkek birtakım ifadelerle CHP’nin Azerbaycan’ın yanında olduğu belirtildi.

Dikkat

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar