Aklını yitiren bir güruh 

PKK, Apocular ya da Abdullah Öcalan’la doğanlar, bugün 30-40 yaşında koca koca adamlar oldu. İçimizde Cumhuriyetin ne zaman kurulduğunu bilmeyen çoktur, ama Kandil’in nerede olduğunu bilmeyen yoktur.  Dünyanın tek...

PKK, Apocular ya da Abdullah Öcalan’la doğanlar, bugün 30-40 yaşında koca koca adamlar oldu. İçimizde Cumhuriyetin ne zaman kurulduğunu bilmeyen çoktur, ama Kandil’in nerede olduğunu bilmeyen yoktur. 

Dünyanın tek terör yerleşim yeridir orası! İçi, kin ve nefret saçan insanlık suçlularıyla doludur. Kurucusu da içinde yaşayanlar değil, emperyalist güçlerdir. 

Kandil’in merkezinde PKK baronları ve onların eline silah verdiği terörist gruplar yer alır. Çevresindeki yerleşim yerlerinde de orta yaş ve üstü teröristler yaşar. Ne iş yaparlar bilinmez, muhtemelen uyuşturucuyla ilgilenirler ve yasa her türlü faaliyete açıktırlar. 

Binlerce insanımızın katilidir onlar. Milyarlarca dolarımıza mal olmuş refah düşmanlarıdır. Uyuşturucu pençesine düşmüş gençlerimizin müsebbibidirler. Türkiye düşmanı ülkelerin taşeronluğunu yaparlar. 

Biz de hep o bataklığın kurutulması, yok edilmesi gerektiğini konuşuruz; ama bir türlü gerçekleştiremeyiz bunu. 

Şi

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar