Aday kim?

Geriye doğru gün sayıyoruz artık. Türkiye seçime gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamalara bakılırsa, önümüzde dört aydan daha az bir süre kaldı....

Geriye doğru gün sayıyoruz artık. Türkiye seçime gidiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamalara bakılırsa, önümüzde dört aydan daha az bir süre kaldı.

Seçim tarihi büyük ihtimalle 14 Mayıs.

Tek bir aday var şu anda. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim konuşmalarına başladı bile. Ancak, muhalefetin adayı ortada yok. Altılı Masa henüz bir isim belirleyebilmiş değil. Çekişmeler ve tartışmalar devam ediyor. Kim olacak adayları? En büyük ihtimal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ortak aday olarak göstermeleri.

Ama aday kim olursa olsun, pek bir şey fark etmeyecek. Hepsi aynı yolun yolcusu ve aynı amaca hizmet edecek. Zaten aralarında bir prensip mutabakatı sağlamış durumdalar. Birlikte hareket edecekler.

Eğer seçilirse, gösterecekleri Cumhurbaşkanı Adayı kimine göre 'kukla', kimine göre de 'uzaktan kumandalı' olarak hareket edecek. Kendi ifadeleri ile de ülkeyi 'ortak' yönetecekler.

Sadece bu kadarla kalsa iyi. Bir

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar