Adalet geldi bunlar çıldırdı 

Yasalar önünde benden, sizden farklıydılar. Çünkü, onlara bir imkan sağlanmış ve “dokunulmazlık” verilmişti. Bazıları, bunu bir “suç işleme imtiyazı” olarak gördüler....

Yasalar önünde benden, sizden farklıydılar. Çünkü, onlara bir imkan sağlanmış ve “dokunulmazlık” verilmişti. Bazıları, bunu bir “suç işleme imtiyazı” olarak gördüler. Alabildiğine istismar ettiler. 

Yapmadıklarını bırakmadılar… 

Kimi gitti, terör örgütü elemanların kazdığı hendeklerde boy gösterdi. Kimisi, teröristlere silah ve malzeme taşıdı. Kimi de halkı sokaklara döküp, kan ve gözyaşı üretti. Çoğu birer suç makinesine döndü. 

Bu arada kahramanlık yapıp, meydan okumayı da ihmal etmediler: 

-Kaldırın dokunulmazlıklarımızı; kaldırın, korkmuyoruz. 

Milleti kahreden görüntüler yaşadık biz. Gün oldu, polis ve asker tokatladılar. Gün geldi, kameraların önünde yasalara meydan okudular. Milleti “tükürükle boğacaklarını” söyleyip, olmadık pervasızlıklar sergilediler. Bunların içinde eline taş alıp, güvenlik güçlerine atanlar bile vardı. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar