Ankara’da aşağılanan ABD’li!

Sıra dışı bir şekilde hor görmüşüz. Aşağılamış, hatta alay etmişiz. Ardından da apar topar ülkesine göndermişiz. İngiliz Times Gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal...

Sıra dışı bir şekilde hor görmüşüz. Aşağılamış, hatta alay etmişiz. Ardından da apar topar ülkesine göndermişiz. İngiliz Times Gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump’ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’ın Ankara’daki temaslarını bu ifadelerle değerlendirdi. 

Öyle mi acaba? Değil tabii ki! 

Times ise ısrarlı: Suriye’deki ABD üslerinin “Türkiye’ye devredilmesini istediğimizi” yazdıktan sonra, bu tavrı “ABD’nin sıra dışı bir şekilde hor görülmesi” olarak yorumladı. 

Ne var bunda? Amerika, Suriye’deki terör örgütü YPG’ye silah yığıyor, bu “normal” görülüyor. Ama NATO üyesi ve “müttefik” dediği Türkiye “Senin yerini ben doldururum” derse, yanlış yapmış oluyor. 

Emperyalist kafalar işte böyle çalışıyor! 

Kendilerine her şey “hak”, başkası doğru adım da atsa “kabahat!” 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar