Terörün partisi itiraf etti 

“Yok aslında birbirimizden farkımız” dedi. Hep birlikte aynı hedefe doğru koştuklarını söyledi. Ortak düşmanı işaret etti. Bizim bildiğimiz, ama onların inkârda direndikleri gizliyi açık etti....

“Yok aslında birbirimizden farkımız” dedi. Hep birlikte aynı hedefe doğru koştuklarını söyledi. Ortak düşmanı işaret etti. Bizim bildiğimiz, ama onların inkârda direndikleri gizliyi açık etti. “Gelin kıvırmayalım, net olalım” çağrısı yaptı. Beşi bir yerdeleri seçim öncesi “protokol” imzalamaya çağırdı. 

Kim mi?.. Terörün Partisi HDP! 

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada, “Hepimizin yapacağı yüklenmek ve barajı yıkmaktır” dedi. 

“Hepimiz” dediği kim? 

Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti ve ilaveten de kendileri. Bir başka ifadeyle Muharrem İnce, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Gültekin Uysal ve Selahattin Demirtaş. 

“Yıkılacak Baraj” ise, tabii ki Erdoğan. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar