Dedi vallahi, söyledi...

Bir siyasi parti hayal edin. Başındaki genel başkan tam bir bilmece gibi. Hangi konuda ne düşündüğü belli değil. Sakın yanlış anlamayın, susmuyor, konuşuyor; ama bir öyle diyor, bir böyle. Bugün...

Bir siyasi parti hayal edin. Başındaki genel başkan tam bir bilmece gibi. Hangi konuda ne düşündüğü belli değil. Sakın yanlış anlamayın, susmuyor, konuşuyor; ama bir öyle diyor, bir böyle. Bugün söylediği, dün dediklerini tutmuyor. Hep kendi kendini tekzip ediyor. Yetmiyor, attığı adımlar ve söylemleri, bağlı olduğunu iddia ettiği değerlerle de taban tabana çelişiyor. 

Olabilir mi bu? 

Olamaz elbette. 

Ancak, söz konusu CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu ise oluyor. Biz yıllardır bunu yaşıyoruz. Alıştık artık. 

Kemal Bey, önceki gün bir televizyon programına çıktı. Başarıyla sonuçlanan Afrin Harekatı’nı değerlendirdi. Belki inanmakta güçlük çekeceksiniz ama “Biz Afrin Herekatı’nı başından beri savunduk” dedi. 

Dedi, vallahi dedi. Kulaklarımla duydum. İnanamadım, bir daha, bir daha dinledim. Sonunda söylediğine emin oldum. Kılıçdaroğlu, Afrin Herakatı’nı başından beri savunmuş! 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar