İşte Kılıçdaroğlu’nu tasfiye planı 

Doğru söylüyor, kendisine hak veriyor ve destekliyorum. Kemal Kılıçdaroğlu tasfiye edilmek isteniyor. Hem de oldukça uzun süreden beri. Üstelik bu planın faillerini tanıyorum. Gerekçelerini de biliyorum. Kemal...

Doğru söylüyor, kendisine hak veriyor ve destekliyorum. Kemal Kılıçdaroğlu tasfiye edilmek isteniyor. Hem de oldukça uzun süreden beri. Üstelik bu planın faillerini tanıyorum. Gerekçelerini de biliyorum. 

Kemal Bey’den çok, ama çok rahatsızlar. Göndermek ve kendisinden kurtulmak istiyorlar. Uğraşıyor, çabalıyorlar; ancak bir türlü beceremiyorlar. 

Kimler mi bunlar? 

Bana sakın “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan” ya da “AK Parti ve İktidar sahipleri” cevaplarını vermeyin. Onlar Kemal Bey’den daha iyisini bulamazlar. Kılıçdaroğlu’nu gönderip CHP’yi büyütmek istemezler. 

Kemal Bey’i tasfiye planları yapanlar, çevresindeler, CHP’nin içindeler. “Kim onlar?” diye sorarsanız, belli: Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha önce tasfiye ettiği isimler. Kılıçdaroğlu da bunu biliyor. “Beni tasfiye etmek istiyorlar” derken, aslında hedef şaşırtıyor. Farklı yerlere dikkat çekerek, asıl tehlikeye karşı güç kazanmak istiyor. 

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar