Yazarlarından imzalı 6.249 kitap

Sevgili okurlarım, insan bazen güzel şeyler yaptığı zaman hem mutlu olur, hem de bunu başkalarıyla paylaşmak ister. Ben de bugün Türkiye’nin şu sıkıcı gündeminden biraz uzaklaşmak ve sizlerle, benim...

Sevgili okurlarım, insan bazen güzel şeyler yaptığı zaman hem mutlu olur, hem de bunu başkalarıyla paylaşmak ister. Ben de bugün Türkiye’nin şu sıkıcı gündeminden biraz uzaklaşmak ve sizlerle, benim açımdan güzel bir şeyi yeniden paylaşmak istiyorum.

Bu yazıyı okuyunca içinizden bile olsa “Aferin Emin Çölaşan, kırk yılda bir iyi bir iş yapmışsın” derseniz o ses bana mutlaka ulaşır. Çok, ama çok sevinirim.

Bugüne kadar 20’den fazla kitabım çıktı ve bunların toplam satışı yaklaşık 1.5 milyonu geçti. Bir gazeteci açısından Türkiye için rekor olmasa bile çok iyi bir rakamdır.

En çok satan kitabımı sorarsanız Turgut Nereden Koşuyor net 270 bin satmıştı. İkinci sırada resmen 75 baskı yapan, ancak çok daha fazla satan, korsan baskılarıyla birlikte en az 1 milyon kişinin okuduğu Kovulduk Ey Halkım Unutma Bizi geliyor. (Özellikle bu kitapla korsancıları zengin ettik, hatta bana teşekkürlerini ilettiler!)

★★★

Ben ayrıca köşemde, bazı kitapları tanıtmaktan da mutlu olan bir...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 214 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 421 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 571 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar