Talimatla fiyat indirmek!

Sevgili okurlarım bizim yandaş gazeteler dün yine çok büyük ‘müjdelerle’ doluydu…Aslında bu müjdeleri büyük devlet adamı ve dünya liderimiz Recep Bey bir gün önce Saray’da yapılan...

Sevgili okurlarım bizim yandaş gazeteler dün yine çok büyük ‘müjdelerle’ doluydu…

Aslında bu müjdeleri büyük devlet adamı ve dünya liderimiz Recep Bey bir gün önce Saray’da yapılan ve televizyonlarda uzun uzun canlı yayınlanan bir toplantıda vermişti.

Yandaş medyaya dün birinci sayfayı tam kaplayan manşetlerden yansıyan kocaman haberler şöyle idi:

“Başkan Erdoğan: Talimatı verdim. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde kırmızı ette yüzde 35 indirim başlıyor. Sadece ette değil 40 çeşit üründe aklınıza ne gelirse, özellikle şeker, un, ayçiçeği yağı gibi çeşitli ürünlerin fiyatlarında süratle indirime gidilecek.

Talimatımız şu: Sen kâr amacıyla çalışmayacaksın. Benim vatandaşımı koruyacaksın. Tarım Kredi Kooperatifleri ülkemizin her yerinde satışlara başlayacak.

Bu durum piyasaların dengesini bozanları, marketlerde benim vatandaşımı dara sokanları da hizaya getirecek.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 215 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 421 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 571 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar