Suudi cinayetinin ardından...

Sevgili okurlarım, burada defalarca yazdım… Aynen bazı petrol zengini Arap ülkeleri gibi, Suudi Arabistan da bir hırsızlık, vurgun ve rüşvet ülkesidir. O ülkede rüşvetsiz iş yaptıramazsınız. Kazanılan...

Sevgili okurlarım, burada defalarca yazdım… Aynen bazı petrol zengini Arap ülkeleri gibi, Suudi Arabistan da bir hırsızlık, vurgun ve rüşvet ülkesidir.
O ülkede rüşvetsiz iş yaptıramazsınız.
Kazanılan petrol paraları Kral ailesiyle birlikte onlara yakın olan şeyhlerin, prenslerin ceplerine hortumlanır.
Kadınlar köledir.
Suudi Arabistan, Uzakdoğu ülkelerinden ithal edilen ve bir bölümü fahişe olarak çalıştırılan yüz binlerce kadınla doludur.
Sanmayın ki öteki petrol zengini ülkeler farklıdır.
Katar, Birleşik Arap Emirlikleri vesaire hep aynıdır.
Üstelik bunların her birinin ortak bir özelliği daha vardır:
Din ticareti ve din sömürüsü.
Petrol zengini Arap ülkelerinin ortak paydası budur.

★★★

Şimdi bu Suudi’lerin korkunç bir marifeti (!) daha ortaya çıktı. Türkiye Cumhuriyeti, başına açılan bu belanın sırlarını çözmeye çalışıyor.
Kendi ülkelerinden İstanbul’a gönderdikleri 18 kişilik bir cinayet ekibi, kendi uyruklarından olan gazeteci Cemal Kaşıkçı’yı kendi konsolosluk binalarında öldürdü.
Fakat öyle bir durum ki, cinayet var ama ceset yok!
Peki ceset ne oldu? Çeşitli olasılıklar var ama hiçbiri kesin değil:
– Parçalayıp konsolosluktan dışarı çıkardılar ve biz uyanana kadar bir işbirlikçiye verip gömülmesini sağladılar. Yalova’daki kaçak villalar şimdi bu kapsamda aranıyor.
– Asitle eritip yok ettiler. Gelen ekipte bu işin uzmanları vardı.
– Cesedi bölüp parçaladılar. Hemen o gece İstanbul’u terk eden cinayet ekibi, cesedi veya ceset parçalarını (yine bizim uyumamız nedeniyle) Suudi Arabistan’a kaçırmayı başardı.
Cinayet romanları yazarı Agatha Christie günümüzde yaşasaydı, bu Suudi cinayetinden beş roman birden çıkarırdı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 215 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 421 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 571 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar