Sessiz ve derinden Fetullah!

Sevgili okurlarım, ben bu adamla uğraşmaya, onun ipliğini pazara çıkarmaya yıllar önce başlamıştım. Devlet, yazdıklarımı o zaman hiç önemsemedi zira Fetullah’la resmen işbirliği...

Sevgili okurlarım, ben bu adamla uğraşmaya, onun ipliğini pazara çıkarmaya yıllar önce başlamıştım. Devlet, yazdıklarımı o zaman hiç önemsemedi zira Fetullah’la resmen işbirliği içerisinde idi.
İşte size Hürriyet Gazetesi’nde çıkan 20 Haziran 1999 tarihli yazım. Başlığı yukarıdaki ile aynı.
Aradan neredeyse 19 kocaman yıl geçmiş, işin üzerine gitmek için 15 Temmuz 2016 darbe girişimi beklenmiş…
1999’da ABD’ye tüyen Fetullah ise yaşamını orada sürdürmekte!
İşte 19 yıl önceki o yazımın bir bölümü:

* * *

“Bay Fetullah’ın önceki gece yayınlanan kasetleri çok ilginçti. Bu adam ve cemaatinin iki özelliği hemen göze çarpıyordu.
1- Devlette, özellikle mülkiye ve adliyede kadrolaşma.
2- Her şeyin gizlice, sinsice, saman altından su yürütülerek yapılması.
Bunlar Fetullah takımının olmazsa olmaz koşulları. Zaten takkeli ve cübbeli vaazlarında da aynı şeyleri defalarca söylüyor.
Fetullah bu piyasaya yeni çıkmadı. Yıllardan beri ortalıkta dolanıyor. Elinde korkunç bir para kaynağı var. Türkiye ve yurtdışında çok sayıda okul, dershane açtı.
Yapılan, özellikle fakir ve küçük çocuklarımıza çengel atıp, adına “ışık evleri” dediği hücre evlerine “Abiler” denetiminde onları eğitmek, sonra devlete sokmak.
Kocaman adamlarla ufacık çocuklar aynı evde! Paralar, abi denilen adamlardan. Artık o evlerde neler olup bittiğini varın siz düşünün!
Örneğin, acaba başına iş açılan kaç çocuk oldu oralarda?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 215 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 421 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 571 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar