Rıza’nın akıl almaz macerası!

Sevgili okurlarım, Türkiye’nin önümüzdeki haftalarda ana gündeminin ne olacağını eğer merak ediyorsanız, size hemen söyleyeyim!.. Enflasyon, işsizlik, dövizin giderek değer kazanması, bütçe...

Sevgili okurlarım, Türkiye’nin önümüzdeki haftalarda ana gündeminin ne olacağını eğer merak ediyorsanız, size hemen söyleyeyim!..
Enflasyon, işsizlik, dövizin giderek değer kazanması, bütçe açıkları, iç ve dış borçların dayanılmaz yükü, yolsuzluklar, siyasi kavgalar falan olacağını sakın ola ki zannetmeyin.
Bunlar da olacak ama gündemin bir numarası şimdiden belli:
Rıza Zarrab olayı.
Kimdir bu adam, geçmişi nedir, inanın ki onu bile doğru dürüst bilemiyoruz.
33 yaşında bir uyanık!..
Milyarlarca dolarla oynayan yetenekli ve nitelikli (!) bir iş adamı.

* * *

İsmi AKP iktidarının en üst düzeydeki bazı bakanlarına verdiği bol kepçe “Hediyelerle (!)” gündeme gelmişti.
Türkçede buna “Rüşvet” diyoruz.
Olaylar açığa çıkıp belgelendikten sonra, isimleri bu skandala karışan dört adet Bakan Bey iktidar partisinden şutlandı ve bir daha milletvekili yapılmadı.
Başka bir deyişle, hediyeleri veren ve kısa bir süre tutuklu kalan Rıza elini kolunu sallaya sallaya gezerken, fatura o dört kişiye ve bir de Halkbank Genel Müdürüne kesildi.
Ancak onların arasında yargılanıp ceza alan hiç kimse olmadı.
Rıza’yı ve Bakan Bey’leri Türkiye’de acaba kimler, niçin koruyordu!..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 215 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 421 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 571 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar