Refah düzeyi yükselince...

Sevgili okurlarım, ülke ekonomisi mahvolunca, ekonomi büyük krize girince, halkımız büyük sıkıntılar çekmeye başlayınca, bu iktidar yeni bir keşifte bulundu.“Yerli ve milli olmak!”Yani öz...

Sevgili okurlarım, ülke ekonomisi mahvolunca, ekonomi büyük krize girince, halkımız büyük sıkıntılar çekmeye başlayınca, bu iktidar yeni bir keşifte bulundu.
“Yerli ve milli olmak!”
Yani öz kaynaklarımızı kullanacağız ve Türkiye’nin krizden çıkmasını bu yolla hep birlikte sağlamış olacağız!
Doğrusunu isterseniz bunu büyük ölçüde başardılar!
Bazıları diyor ki “Et fiyatlarında anormal artış oldu, vatandaş evine et alamıyor.”
İnanmayın.
Bunlar özellikle Bay Kemal’in yalanları! ★★★ Bakınız bizim Recep Bey et konusunda ne dedi:
“Et fiyatlarını makul bir seviyeye düşürmek için gerekirse cari açığı bile düşünmeden ithalata gidip piyasayı dengeleyeceğiz. Çünkü vatandaşımıza ucuz et, kıyma, kuşbaşı yedirmeye kararlıyız. Bütün bunlara rağmen ülkemizde et fiyatlarının yüksek seyretmesinin nedeni, toplumun genel refah seviyesi yükseldiği için et talebinde yaşanan artıştır.”
Vay bee, milyonlarca insanımız krizin altında ezilirken, demek ki toplumun refah düzeyi yükselmiş, ete karşı talep artmış ve et fiyatları o yüzden yükselmiş.
Şaka yapmıyor, espri yapmıyor, bu sözleri Meclis çatısı altında ciddi ciddi söylüyor.
Devlet adamlığı işte budur, helal olsun! Evet, krizden çıkmak için yerli ve milli olacak, vaziyeti kendi öz kaynaklarımızla idare edecek ve döviz israfına son vereceğiz.
Şimdi elimde devletin ilkokullarında küçük çocuklara dağıtılan bir paket var.
Dağıtan Sağlık Bakanlı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 215 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 421 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 571 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar