Kolay gelsin Rıza, hayırlı başarılar!..

Sevgili okurlarım eğer iktidar medyasına da arada bir göz atıyorsanız, şu ilginç duruma mutlaka dikkat etmişsinizdir. Rıza Sarraf ya da Reza Zarrab diye biri ABD’de yargılanmıyor! AKP’li bazı Bakan Bey’lere...

Sevgili okurlarım eğer iktidar medyasına da arada bir göz atıyorsanız, şu ilginç duruma mutlaka dikkat etmişsinizdir.
Rıza Sarraf ya da Reza Zarrab diye biri ABD’de yargılanmıyor!
AKP’li bazı Bakan Bey’lere vermiş olduğu rüşvetleri falan itiraf etmiyor!
Yaptığı vurgunları, ambargoyu nasıl deldiğini anlatmıyor!
30’lu yaşlarında milyarlarca dolarla nasıl oynamaya başladığını, Türkiye’de kendisini kimlerin koruduğunu falan da anlatmıyor!
Yani böyle bir yargılama yok!
Utanmasalar şöyle diyecekler:
“İran asıllı Reza’nın mahkemesi ABD’de başladı. Karayolunda hız yapan ve radara yakalanan Reza’yı 100 dolar para cezası bekliyor!..”

* * *

Aslında bu adamın yatacağı yer yok. Birkaç yıl önce, verdiği rüşvetlerle Türkiye’yi sallamış, üstelik ABD’nin İran’a uyguladığı ambargoyu delmeyi başarmıştı.
Günün birinde karısı Ebru Gündeş ve kızıyla birlikte ABD’ye gitti.
Niçin gitti, hangi nedenle gitti, av peşindeki o ülkeye hangi cesaretiyle adımını attı, bunlar bilinmiyor. Bu kadar mı safmış!..
Nitekim orada anında tutuklandı ve içeri tıkıldı.
Böylesine uyanık (!) geçinen İranlı’nın, herhalde basireti bağlanmıştı.
Oysa Türkiye’deki kısa bir tutuklama süreci dışında serbest bırakılmış, herhangi bir şey olmamış, malına mülküne el konulmamıştı.
İktidarın tüm desteği arkasındaydı.
Boğaz’da satın aldığı yalılarda yaşamını krallar gibi sürdürüyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 218 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 422 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 573 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar