İmamoğlu ve Yavaş’a öneriler

Sevgili okurlarım, dünyanın hemen her yerinde ortamı germek muhalefet partilerinin ve iktidara karşı olan kesimlerin işidir. Bizde ise tam tersi! Bizde ise ortalığı geren iktidar…Sert demeçler, korkutma ve sindirme operasyonları...

Sevgili okurlarım, dünyanın hemen her yerinde ortamı germek muhalefet partilerinin ve iktidara karşı olan kesimlerin işidir.
Bizde ise tam tersi!
Bizde ise ortalığı geren iktidar…
Sert demeçler, korkutma ve sindirme operasyonları, dış dünya dahil herkese posta koymalar, hakaret ve tehditler…
Son örneğini yaşamaya devam ediyoruz. ★★★ Şimdi bütün umutları Ankara ve İstanbul’da… Ankara’dan bir şey çıkmayacağı belli. Ama özellikle İstanbul’daki oy sayımlarında bir katakulli yaratmak mümkün olur mu!
Şu aşamada Ankara ve İstanbul Büyükşehir’lerde şaibeli dosyalar, belge ve bilgiler yok ediliyor. Bu açıdan zaman eski yönetimlerin lehine çalışıyor.
Burada Ekrem Bey ve Mansur Bey’e naçizane birkaç sorum ve önerim olacak:
– Birlikte çalışacağınız üst düzey kadroları kafanızda şimdiden belirlediniz mi?
– Bunlar düzgün, sağlam, geçmişinde herhangi bir leke olmayan kişilerden oluşmalı.
– Belediyecilikten anlamalı.
– Aynı zamanda hesap kitap işlerini de iyi bilen deneyimli uzmanlardan oluşmalı.
– Önlerine çıkarılacak engellere karşı durmayı iyi bilmeli.
– Yani bu kadrolar hal hatır, kişisel ve siyasi dostluk ve torpille belirlenmemeli.
– Yeni başkanlar göreve başladıktan hemen sonra özellikle bu iki belediyenin korkunç borçlarını, yapılmış olan yolsuzlukları, israf ve savurganlığı, yandaşlara sağlanan rantı, yapılan yağmayı belgelerle açıklamaya hazır olmalıdır.
– Ama en önemlisi, iş başına getirilecek yeni kadrolar korkak ve ürkek olmamalı. Daha ilk günden başlayarak başlarına her şeyin geleceğini iyi bilmeli ve ona göre hazırlıklı olmalı.
Bu söylediklerimi mutlaka onlar da düşünmüştür. Başka...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 218 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 422 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 573 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar