Hırsıza bak, Fahrettin Paşa’ya ne demiş!

Sevgili okurlarım, Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı olan hırsız, Peygamberimizin mezarındaki hazineyi İstanbul’a gönderen Medine kahramanı Fahrettin Paşa’yı “Hırsızlıkla (!)”...

Sevgili okurlarım, Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı olan hırsız, Peygamberimizin mezarındaki hazineyi İstanbul’a gönderen Medine kahramanı Fahrettin Paşa’yı “Hırsızlıkla (!)” suçladı. Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri vesaire, bunlar dinimizi kendi çıkarları için kullanan gerçek hırsızlardır. Bunlar ahlaksızdır, edepsizdir, sahtekârdır, işleri güçleri Müslümanları sömürmektir. Bunlar 21. yüzyılın en namussuz şahsiyetleridir.
Fahrettin Paşa olayını, onun kahramanlığını ve vatana yaptığı hizmetleri burada defalarca yazdım, bizim hükümet umursamadı. Dün ise başta Cumhurbaşkanı olmak üzere tam kadro konuştular, Fahrettin Paşa’ya laf eden gerçek hırsızları kınadılar. Çok da iyi ettiler. İşbirliği yaptıkları Arap ülkelerini bu vesile ile belki biraz daha iyi tanımış oldular!

* * *

Fahrettin Paşa olayını bugün sizlere bir kez daha anlatmak istiyorum. Bunların herkes tarafından bilinmesi ve asla unutulmaması gerekir.
Yıl 1918. Birinci Dünya Savaşı’nı kaybetmek üzereyiz. Suriye, Irak, Filistin ve Arabistan cephelerindeki ordularımız, İngilizler karşısında çökmek üzere. İngilizler, Arapları çil çil altınlarla satın almış.
Araplar Türk ordusunu, Mehmetçiği, dindaşlarını arkadan ve kalleşçe vuruyor.
30 Ekim 1918. Bu cephelerde on binlerce şehit veren Osmanlı yenildi, Mondros teslim antlaşması imzalandı. Antlaşma uyarınca silah bırakıyoruz, ordularımız teslim oluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 213 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 226 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 420 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 566 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 235 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar