Bunların yeni Türkiye’si!

Sevgili okurlarım, bizi artık çok farklı bir Türkiye’de yaşamaya zorluyorlar. Karşımıza hiç de alışık olmadığımız manzaralar çıkarılıyor.Çok kısaca birkaç...

Sevgili okurlarım, bizi artık çok farklı bir Türkiye’de yaşamaya zorluyorlar. Karşımıza hiç de alışık olmadığımız manzaralar çıkarılıyor.

Çok kısaca birkaç örnek vereyim.

-Diyanet İşleri Başkanı olan ve Atatürk’ün isminden bile nefret eden şahıs cami minberlerine elinde kılıçla çıkıp nutuk atıyor.

-Harp Okulunda başı örtülü kız öğrenciler de okuyor (muş). Onlardan birini birkaç gün önce izledik. Teğmen olmuştu. Diploma törenine kafasındaki türbanla çıktı. Diplomasını Genelkurmay Başkanı verdi. Bundan sonra görev alacağı her askeri birlikte örtüsüyle çalışacak, günah olur diye saçları asla görünmeyecek. Belki bu nedenle önü açılacak ve zamanı geldiğinde generalliğe terfi ettirilecek!

-Önceki gün yeni Yargıtay binasının açılış töreni vardı. Parti başkanı ve aynı zamanda cumhurbaşkanı olan dünya liderimiz kürsüye Diyanet İşleri Başkanı’nı davet etti. Başkan Bey Arapça bir konuşma yaptı, kalabalığa Fatiha okuttu. Kimse bu beyefendinin yaptıklarını sormadı, sorgulaması mümkün olmadı.  

-Basın açıklamaları, basın toplantıları artık cami avlularında...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 218 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 422 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 573 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar