Ahlat Sarayı ve Muş'un sağlık durumu!

Sevgili okurlarım, Türkiye’de her gün bol kepçe atılan bir sürü siyasi palavralara hepimiz her gün tanık olmuyoruz.Tayyipgiller familyası bu palavraların ardına sığınıp her gün vatandaşın beynini...

Sevgili okurlarım, Türkiye’de her gün bol kepçe atılan bir sürü siyasi palavralara hepimiz her gün tanık olmuyoruz.

Tayyipgiller familyası bu palavraların ardına sığınıp her gün vatandaşın beynini yıkıyor. Her şey dört dörtlük olacak, yapacağız edeceğiz yalanları ufukları sarıyor!

İki gün önce elime iki ayrı önergeden oluşan bir belge ulaştı.

İlkinde Muş Milletvekili Sezai Temelli, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından yanıtlanması istemiyle Meclis Başkanlığına sorular sormuş.

Cumhurbaşkanlığı tarafından sadece Malazgirt Zaferi nedeniyle büyük paralar harcanarak yaptırılan Ahlat Sarayı ile birlikte Anadolu’nun ve özellikle uzak illerimizin sağlık açısından ne durumda olduğunu belgeleyen önergeleri hemen özetliyorum.

★★★

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 218 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 424 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 573 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar