AKP’nin takımı Başakşehir nereye koşuyor?

Sevgili okurlarım, yazıya geçmeden önce sizlere birkaç hususu açıklamak gerekiyor. Birincisi, iyiye yakın bir izleyiciyim ama futboldan çok fazla anladığımı söyleyemem. Maçlara gitmem, televizyondan izlerim....

Sevgili okurlarım, yazıya geçmeden önce sizlere birkaç hususu açıklamak gerekiyor.
Birincisi, iyiye yakın bir izleyiciyim ama futboldan çok fazla anladığımı söyleyemem. Maçlara gitmem, televizyondan izlerim.
İkincisi, herhangi bir takımın taraftarı değilim.
Üçüncüsü, çok karmaşık bazı olaylar olmadığı sürece maçlardan sonra gazetelerdeki köşe yazıları ve televizyonlarda yapılan yorumlar beni fazla ilgilendirmez. Ben maçı izlemişim, göreceğimi görmüşüm… Ötesi beni ilgilendirmez.
Dördüncüsü, özellikle İstanbul’daki spor yorumcularının Türk futbolunda belli konuları (şu veya bu nedenle) gündeme taşımasının mümkün olmadığına inanırım. Evet, bazı konuların üzerine gitmezler, ya da gidemezler. Nedenini bilemem!

★★★

Okurlarımdan bazen özellikle Başakşehir kulübüyle ilgili sorular gelir. İyi bilmediğim bir konuda onlarla ilgili ahkâm kesemem.
Anladığım kadarıyla bu Başakşehir olayı son derece gizemli!.. Hemen her alanda dokunulmazlığı var.
Ve işin içinde sadece futbol değil, başta siyaset olmak üzere çok önemli parasal konular yer alıyor.
Yani kamunun, yani hepimizin paraları.
Aşağıda sizlere okurlarımdan gelen bazı soruları aktarmak istiyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 209 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 226 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 419 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 562 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 235 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar