Neredesin ey bizim “muhafazakâr (!)” iktidar, neredesin...

Sevgili okurlarım, Türkiye’de son derece acayip işler oluyor. Akıl ve mantıkla, siyaset ve insanlıkla açıklanması mümkün olmayan işler!.. Toplumun önemli bir bölümü adeta sapıttı. Eski geleneksel...

Sevgili okurlarım, Türkiye’de son derece acayip işler oluyor. Akıl ve mantıkla, siyaset ve insanlıkla açıklanması mümkün olmayan işler!..
Toplumun önemli bir bölümü adeta sapıttı.
Eski geleneksel değerlerimiz birer birer yok edilirken bazıları olanları gülerek, heyecan duyarak ve merakla izliyor.
Bazı televizyon kanalları derseniz, onlar iyice sapıttı.
Akıl almaz programlarını gündüz kuşağından ekranlarında izliyoruz.

★★★

Anımsayın, yakın geçmişte sergilenen evlendirme programları vardı. Tamamı düzmece, tamamı kurgulama idi. Kadınlı erkekli bir sürü işsiz güçsüz “Artist (!)” piyasadan toplanır, “Ünlü olmak” hayaliyle ekrana çıkarılır ve her türlü rezalet o programlarda sergilenirdi.
Çoğu insanımız da o programları ciddi ciddi ve hatta beğenerek izlerdi.
Katılanların otel ve yemek paraları ilgili tv kanalı tarafından karşılanır, bunlara üste para verilir ve Türk toplumu, sergilenen bu rezilliklerle resmen kandırılırdı.
Hadisenin üzerine burada defalarca gittim, Türk medya tarihinin en büyük sahtekârlığını burada belgeledim.
Sonuçta o programlar kaldırıldı.
Ama ne ilginçtir, evlendirme programlarının sunucusu olan ve olmayan kadınlar şimdi yine çeşitli kanallarda boy gösteriyor.
Bazıları kadın, bazıları da yemek programlarında.
Bunların adına topluca “Aile programları (‘!)” deniliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 213 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 226 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 420 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 566 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 235 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar